Riistakäristys

Riistakäristystä MarkoU:n tapaan

Valmistus

Liha:

  1. Vuole jäätynyt kohmeinen liha lastuiksi

  2. Paista liha pannulla runsaassa voissa ja mausta suolalla

  3. Lihan ollessa kypsää, lisää vettä että lihat peittyy

  4. Anna lihan hautua vähintään tunti

  5. Lisää nestettä (esim olutta) haudutuksen ajan

Muusi:

  1. Pese, kuori, pilko ja keitä perunat (puikulaperunaa) suolalla maustetussa vedessä

  2. Soseuta perunat ja voi – muusinuijalla, ei vatkaimella – sekä mausta suolalla (paketti voita 3 kg perunaa kohden)

  3. Tarjoile puolukkasoseen, suolakurkkulohkojen ja tumman oluen kera

Ainekset

  • Riistaa

  • voita

  • Mausteita (suola)

  • Puikulaperunaa

  • Puolukkasosetta

  • Suolakurkkua

  • Tummaa olutta

Seuraava
Seuraava

Klubin perinnejuoma